Promovare pensiune

Ai o pensiune si vrei sa o promovezi?
 
 
 
 
Adauga cazare gratuit
un proiect daytime.ro
 
 
Despre noi
Suntem o echipa tanara si pasionata de a descoperi locuri si obiceiuri din Romania, ce merita a fi vazute si admirate. In acest sens am decis crearea unui proiect care isi propune sa promoveze turismul romanesc.

O parte importanta a acestui proiect o reprezinta prezentarea pensiunilor unde se pot caza turistii si oferirea acestora de informatii cu privire la conditiile de cazare.

Astfel, oferim proprietarilor de pensiuni posibilitatea introducerii de date de contact, date privind localizarea, prezentarea unitatilor de cazare, tarifele, facilitatile sau ofertele speciale puse la dispozitia turistilor.

Daca sunteti proprietarul sau reprezentantul unei pensiuni puteti promova unitatea dumneavoastra de cazare prin crearea unui cont gratuit, ce va pune la dispozitie o interfata rapida si usor de utilizat pentru a oferi turistilor informatii despre cazare si servicii oferite.

Echipa noastra este mereu la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi suport daca intampinati probleme in adaugarea pensiunii dumneavoastra.

 
Promovare pensiune este parte a platformei online daytime.ro.
 
Alegand colaborarea cu noi veti beneficia de promovarea pensiunii dumneavostra, sugestii oferite prin newsletter-ul nostru, cat si de asistenta in privinta actualizarii informatiilor referitoare la pensiune.
TURISM IN ROMANIA
» promovare pensiune
» tarife & facilitati
» servicii oferite turistilor
» oferte speciale
» obiective turistice
 
Promovare pensiune © 2012